Voetbal4u.com

Eredivisie ‘David Neres lijkt een beetje op Bayern-ster Douglas Costa’

Bij Ajax kijken ze uit naar de fysieke komst van David Neres. Half februari sluit hij aan bij de selectie van de Amsterdammers. Er hangt maar liefst een prijskaartje van twaalf miljoen euro aan hem wat zelfs kan oplopen tot vijftien miljoen. Willem Vissers, sportjournalist van de Volkskrant denkt dat men dit seizoen nog niet te veel van hem moet verwachten.

“Ik heb met Piet de Visser gesproken”, zei Vissers zondagavond bij Studio Voetbal. “Neres lijkt een beetje op Douglas Costa. Echt goed. Op het Zuid-Amerikaans kampioenschap onder-20 is hij een van de beste spelers. Hij krijgt de tijd. Bertrand Traoré komt ook terug. Neres is pas voor volgend seizoen.”

Bij Ajax heeft hij een contract ondertekend tot medio 2021.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.