Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat slecht om met toptalent Justin Kluivert’

Ajax gaat slecht om met Justin Kluivert. Dit weet Henk Spaan te melden, kritisch volger van de Amsterdamse club. Ook vind hij dat Ajax te lang heeft gewacht met het brengen van Abdelhak Nouri. Dat zegt hij in een gesprek met Voetbal International.

“Als Nouri voor Jong Ajax speelt, dan zijn de tribunes voller en dat komt alleen maar door hem. Hij had vorige week tegen Almere City weer van die superbewegingen, dan hoor je het publiek Oh roepen. Dat is het leuke. Net als bij Justin Kluivert”, vervolgt Spaan, die wat dat betreft kritisch is op Ajax.

“Ik vind dat ze slecht omgaan met hem”, zegt hij over Kluivert. “Hij heeft al twee keer een basisplaats gehad. Maar zo’n jongen moet je voorzichtig brengen. Het kan toch niet zo zijn dat Ajax afhankelijk is van een zeventienjarige. Dat is de schuld van het technisch beleid.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.