Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Liverpool meldt zich in Amsterdam om met Ajacied te praten’

Liverpool draait de laatste tijd dramatisch en nu is de kans ook nog groot dat sterspeler Phillipe Coutinho aan het eind van het seizoen gaat vertrekken. Mocht hij daadwerkelijk vertrekken dan is Hakom Ziyech in beeld om hem op te volgen. Dit weet de website 90min te melden.

Het bovenstaande medium schrijft dat er momenteel vertegenwoordigers van Liverpool in onze hoofdstad zijn om te praten met spelmaker Hakim Ziyech van Ajax. De Engelsen zijn niet de enige geïnteresseerde club, want ook het Franse Olympique Marseille wordt al tijden gelinkt aan de Nederlandse Marokkaan. Naar verluidt heeft Ziyech een transferclausule in zijn contract staan van maar liefst zestig miljoen euro.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.