Voetbal4u.com

Eredivisie Arek Milik waarschuwt Ajax voor Legia

Twee jaar geleden speelden Ajax en Legia ook tegen elkaar in de Europa League. De Amsterdammers wonnen het tweeluik toen met verve (0-3 in Warschau, 1-0 in de eigen ArenA). Grote man bij Ajax was toen spits Arek Milik. Hij nam drie van de vier doelpunten voor zijn rekening.

Milik, die afgelopen zomer naar Napoli verkaste, verwacht dat Ajax het dit seizoen moeilijker zal krijgen met Legia. “De ploeg speelde voor de winter Champions League en die ervaring heeft Legia rijker gemaakt. De intensiteit van die wedstrijden is iets speciaals en maakt je beter”, legt Milik uit tegenover Ajax Life. “Zoals zo vaak waren er gedurende de winterstop wel weer veel transfers, maar in algemene zin denk ik dat Legia nu betere spelers heeft.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.