Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Frank de Boer doet onthulling over El Hamdaoui’

Ajax nam in het verleden Mounir El Hamdaoui voor vele miljoenen over van AZ. De aanvaller hield er destijds geen goede band op na met trainer Frank de Boer. De voormalig oefenmeester van de Amsterdammers doet er nu een onthulling over.

El Hamdaoui werd een keer gepasseerd in de Champions League door zijn coach en daar had hij de grootst mogelijke moeite mee. Even later was de maat vol voor De Boer, zo vertelt hij in gesprek met het medium de Daily Mail. “Een speler van Ajax, Mounir El Hamdaoui, bleef tijdens de rust tien minuten op het toilet zitten en gaf me vervolgens een grote mond. Je denkt: als ik nu niets doe, gaan ze met me spelen. Dat was het: oké, jij gaat eruit. Je wint met de groep of je verliest. Ze moeten je respecteren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.