Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: PSV contracteert Nigel Thomas

Jeugdspeler Nigel Thomas (16) heeft zijn eerste profcontract bij PSV getekend. Hij zette zijn krabbel onder een verbintenis voor drie seizoenen. Thomas is een aanvaller die sinds dit seizoen in de jeugdopleiding van PSV speelt.

De in Rotterdam geboren Nigel Thomas stapte afgelopen zomer over van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam naar die van PSV en kent in onder meer Jetro Willems en Memphis uiterst succesvolle voorgangers. “Ik hoop net als hen zo snel mogelijk het eerste te halen”, vertelde Thomas direct na het zetten van zijn handtekening bij PSV TV. “Voor een jeugdspeler is PSV de perfecte club. Dat heb ik de afgelopen maanden wel gemerkt. Hier kun je je echt ontwikkelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.