Voetbal4u.com

Eredivisie Lasse Schone: ‘Ik hoop op Manchester United’

Lasse Schone hoopt Manchester United te loten in de volgende ronde van de Europa League. Gisteren plaatste de Amsterdammers zich ten koste van het Poolse Legia Warschau. Om 13.00 uur volgt op het hoofdkantoor van de UEFA in Nyon de loting.

Schöne, die afgelopen week zijn contract bij Ajax met twee seizoenen verlengde, houdt deze met interesse in de gaten. De Deen heeft zo zijn voorkeur wie er als tegenstander uit de koker mag rollen. “Ik vind het prima om een grote club als Manchester United te loten. Dan krijg je twee mooie potten. Maar dan wordt de kans om door te gaan wel kleiner. Een beetje meer geluk met de loting en we zijn weer een ronde verder.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.