Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Supertalent Moise Kean (17) in de zomer naar Ajax’

Zaakwaarnemer Mino Raiola zou supertalent Moise Kean (17) van Juventus deze zomer willen onderbrengen bij Ajax. De 17-jarige spits komt er in Italie niet aan te pas en wil speeltijd. Dit weet het medium Goal te melden.

We hebben het hier over een echt supertalent en in Italië is men zeer te spreken over de ontwikkeling van de centrumaanvaller. Bij Juventus heeft hij echter niet echt uitzicht op speeltijd, door de aanwezigheid van spelers als Paulo Dybala, Gonzalo Higuain en Mario Mandzukic. Nu wil De Oude Dame ook nog eens zaken doen met Arsenal als het gaat om Alexis Sánchez en dus is het wel duidelijk dat Kean moet vertrekken.

Het zou moeten gaan om een huurperiode. De Italiaan kan ook uit de voeten op de vleugels.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.