Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Newcastle United heeft drie Ajacieden op de radar’

Het Newcastle United van trainer Rafael Benitez stevent in de Championship af op het kampioenschap. Dit betekend dus promotie naar de Premier League. Mochten ze promoveren dan willen ze graag drie spelers van Ajax aan de selectie toevoegen. Dit weten diverse Engelse media vanmiddag te melden.

Kasper Dolberg staat bovenaan van het verlanglijstje van de ploeg uit Engeland. Ook de middenvelder Davy Klaassen en Hakim Ziyech worden echter goed in de gaten gehouden door de werkgever van onder meer Siem de Jong en Tim Krul. Het is onwaarschijnlijk dat Newcastle al deze Ajacieden naar Sint James’ Park haalt, maar directeur spelerszaken Marc Overmars van de Amsterdammers kan een telefoontje verwachten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.