Voetbal4u.com

Eredivisie Ouasim Bouy tipt Ajax: ‘Deze speler kan mee met niveau bij Ajax’

Ouasim Bouy denkt dat zijn ploegmakker Django Warmerdam een goede toekomst tegemoet gaat. Hij is onder de indruk van de Ajax-huurling die dit seizoen al zeventien wedstrijden speelde voor PEC Zwolle en tweemaal trefzeker was.

“Warmerdam was tegen Vitesse bij ons de grote man als linksachter”, zo vertelt Bouy in gesprek met de Stentor. “Voetballend geweldig, al kan hij verdedigend nog stappen maken. Maar hij ontwikkelt zich super.” Warmerdam speelt bij voorkeur als linkermiddenvelder, maar kan ook centraal achterin en als linksback spelen.

“Ik praat wel eens met hem over zijn toekomst en ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn huidige niveau mee kan als linksback bij Ajax.” Warmerdam is al sinds zijn achtste aan Ajax verbonden. Van een officieel debuut in Ajax 1 is het nog niet gekomen, al speelde hij wel meer dan vijftig duels voor Jong Ajax. Het huidige contract van de jeugdinternational met Ajax loopt medio 2018 ten einde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *