Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Zlatan Ibrahimovic voor drie duels geschorst vanwege elleboog

Zlatan Ibrahimovic mag de komende drie wedstrijden niet spelen voor Manchester United. Hij is bestraft door de FA vanwege een elleboogstoot die hij gaf aan Tyrone Mings. Hij gaf deze nadat Mings eerder op zijn hoofd ging staan.

De elleboogstoot die Ibrahimovic uitdeelde wordt ontkent door de Zweed zelf, ‘Ik spring en kom erg hoog en hij springt zo tegen mijn elleboog aan. Het is niet mijn bedoeling iemand pijn te doen. Ik weet het niet wie er op mijn hoofd ging staan. Als hij het was, dan was hij het.’

De 3 duels schorsing houdt in dat Zlatan het uitduel met Chelsea in de kwartfinale van het FA Cup-toernooi moet missen. Ook de competitieduels met Middlesbrough (uit) en West Bromwich Albion (thuis) gaan nu aan zijn neus voorbij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.