Voetbal4u.com

Italië ‘Bertrand Traoré maakt deze zomer transfer naar deze club’

Het ziet ernaar uit dat Bertrand Traoré na deze zomer niet meer terugkeert bij zijn club Chelsea. Naar verluidt zit Napoli op het vinkentouw om hem over te nemen van Londenaren. Deze jaargang wordt hij door Ajax gehuurd van de topclub.

Het is maar zeer de vraag wat Napoli precies moet met Traoré. Men heeft immers de beschikking over spelers als Lorenzo Insigne, Dries Mertens en Arek Milik, die in de regel toch een hoger niveau halen dan de huidige Ajacied. Toch is Napoli dus van plan om hem over te hevelen van Chelsea. Het is onbekend wat Traoré precies moet kosten. Corriere dello Sport meldt dat technisch directeur Cristiano Giuntoli binnenkort naar Nederland komt voor gesprekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.