Voetbal4u.com

Eredivisie John Guidetti haalt nog maar eens uit naar Ajax-fans

John Guidetti speelt dit seizoen zijn wedstrijden voor het Spaanse Celta de Vigo. Enkele maanden geleden speelde hij met zijn club in de Amsterdam ArenA tegen Ajax. In de wedstrijd maakte hij de nodige amok. Zo stak hij o.a zijn middelvinger op naar het publiek.

In een video die Voetbal International op zijn website heeft gezet blijkt dat de oud-Feyenoorder de fans van Ajax nog niet is vergeten. Als de interviewer vraagt: je houdt zeker niet van de supporters van Ajax hè, zegt Guidetti: “Nee, niet echt, niet echt. Rivaliteit moet zich beperken tot voetbal. Als ze mijn familieleden gaan beledigen, gaat het te ver. Ik hou wel van een beetje agressie tussen fans. Grote wedstrijden motiveren me enorm. Maar het moet wel bij voetbal blijven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.