Voetbal4u.com

Eredivisie Mido: ‘Vanwege Zlatan ging in niet naar Juventus’

In het verleden speelden Zlatan Ibrahimovic en Mido samen bij Ajax. Grote vrienden werden ze niet en in 2003 vertrok de Egyptenaar naar Olympique Marseille. Toch kwamen ze een jaar later weer in elkaars vaarwater terecht.

“Ik speelde toen voor Marseille, maar ik kreeg in 2004 een aanbieding van Juventus. Op datzelfde moment had mijn voormalige ploeggenoot bij Ajax, Ibrahimovic, een aanbieding van AS Roma. Dat was helemaal rond”, blikt Mido terug tegenover DMC Sport. “Ik ging naar het vliegveld en was er helemaal klaar voor om het eerste de beste vliegtuig naar Turijn te nemen om daar mijn medische keuring te ondergaan.”

“Toen werd ik echter gebeld door Mino Raiola, die me vertelde dat ik een streep door die reis kon zetten”, gaat de inmiddels gestopte aanvaller verder. “Juventus had een akkoord bereikt met Ibrahimovic, dus ging ik naar Roma.” Mido speelde in totaal twaalf wedstrijden voor i Giallorossi, waarin hij niet wist te scoren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.