Voetbal4u.com

Eredivisie Deense Media: ‘Petje af voor De Ligt en Dolberg’

De Deense media zijn lyrisch over het optreden van Matthijs de Ligt en Kasper Dolberg gisterenavond. Onder leiding van deze spelers wist Ajax met 2-0 te winnen van FC Kopenhagen. De Amsterdammers staan nu voor het eerst sinds 2003 in de kwartfinale van een Europees toernooi.

Het medium Ekstrabladet schrijft bijvoorbeeld: “Dolberg heeft Nederland al veroverd en nu gaat hij heel Europa veroveren, wat een speler. Ajax moet zich nu opmaken voor de kwartfinale, maar met een beetje geluk komen de Amsterdammers veel verder. Dolberg zal in ieder geval niet terugdeinzen voor een ploeg als Olympique Lyon of Manchester United.”

Het medium stelt dat de verwachting is dat de hierboven genoemde De Ligt niet heel lang in de Eredivisie speelt. De Europese topclubs zouden op donderdagavond wakkergeschud zijn. Over Dolberg heeft men nog te vertellen: “Hij gaat Johan Cruijff, Marco van Basten en Zlatan Ibrahimovic achterna.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.