Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Deze twee Ajax-spelers willen zo snel mogelijk weg’

Jairo Riedewald en Kenny Tete willen Ajax aan het eind van het seizoen verlaten. Beide spelers moeten het doen met een reserverol bij de Amsterdamse grootmacht. De Telegraaf schrijft dat de maat vol is voor Riedewald.

“Een tactische keuze of niet, na Riechedly Bazoer en Anwar El Ghazi dreigt Peter Bosz weer een product van de Ajax-opleiding de nek om te draaien. Jaïro Riedewald, in het bezit van een contract tot de zomer van 2020, maakt geen deel uit van de 18-koppige selectie van Ajax voor het Europa League-duel van vanavond met FC Kopenhagen. Daarin is wel plaats voor de tot dusver zwaar tegenvallende Heiko Westermann, wiens lengte en ervaring tegen de Denen mogelijk meer van pas komen. Toch is het voor Riedewald een hard gelag. Aan het begin van het seizoen was hij volgens Bosz de enige echte nummer zes in de selectie, waarna de trainer Lasse Schöne daar (met succes) neerzette.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.