Voetbal4u.com

Engeland FC Barcelona meldt zich officieel voor superster van Liverpool

FC Barcelona heeft haar transfertarget voor volgend seizoen bepaald. De Catalanen hebben zich namelijk officieel gemeld voor Phillipe Coutinho, de aanvallende middenvelder van Liverpool. Dit weet het medium Sport althans te melden.

Het grote Spaanse dagblad schrijft dat technisch directeur Robert Fernandez contact op heeft genomen met de vertegenwoordiger van Philippe Coutinho van Liverpool. Barcelona is al langere tijd geïnteresseerd in de Premier League-ster, maar nu zou er een opening liggen om hem ook daadwerkelijk in te lijven. Coutinho heeft naar verluidt alvast positief gereageerd op de toenadering van Barça.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.