Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Georginio Wijnaldum wees Paris Saint-Germain af’

In de zomer van 2015 verruilde Georginio Wijnaldum PSV voor het Engelse Newcastle United. Het was niet de enige optie van de aanvallende middenvelder want ook Paris Saint-Germain was in de markt voor hem.

Wijnaldum vond de stap van PSV naar Paris Saint-Germain te groot en koos voor een tussenstap. Newcastle United bleek een perfecte keuze, want inmiddels is hij een vaste kracht van Liverpool.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!