Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Arjen Robben en Wesley Sneijder willen inspraak over nieuwe bondscoach’

Arjen Robben en Wesley Sneijder willen inspraak over de komst van een nieuwe bondscoach. Het duo zit al veertien jaar bij de selectie van het Nederlands Elftal. Robben zegt tegen de NOS dat dit hem logisch lijkt.

“Wij zitten veertien jaar bij Oranje. We weten wat voor spelersgroep we nu hebben en wie daar bij zal passen”, aldus de buitenspeler. Op namen wilde hij niet ingaan, al gaf hij wel toe Louis van Gaal ‘heel hoog’ te hebben zitten. Van Gaal heeft echter al aangegeven niet beschikbaar te zijn voor een terugkeer als bondscoach van Oranje.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.