Voetbal4u.com

Eredivisie De Boer: ‘Ook al wint Ajax dan nog is de titelstrijd gelopen’

Ronald de Boer denkt dat de titelstrijd al is gelopen. Ook al mocht Ajax aankomende zondag winnen van Feyenoord dan nog heeft de voormalig speler er geen vertrouwen meer in.

“Feyenoord heeft een ideale uitgangspositie. Een gelijkspel zal voor hen voelen als een overwinning”, zegt De Boer tegenover De Telegraaf. “Ik denk dat ze het heel compact neer gaan zetten en gaan proberen te profiteren van een foutje in de opbouw bij Ajax.”

“Zelfs als Ajax zou winnen, denk ik dat de titelstrijd beslist is”, is De Boer van mening. “Het gat is te groot. Ajax moet ook nog naar PSV. Dit zie ik Feyenoord niet meer weggeven.” Zelf bewaart De Boer, als voormalig speler van Ajax, goede herinneringen aan de toppers tegen de Rotterdamse rivaal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.