Voetbal4u.com

Eredivisie Marc Overmars: ‘We hebben hem een aanbieding gedaan’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax heeft Joel Veltman een nieuwe aanbieding gedaan. Hij zou voor twee jaar kunnen bijtekenen bij de Amsterdammers. Dit weet de Telegraaf te melden.

De krant meldt verder: ‘Het is bij Ajax beleid dat spelers met nog maar een éénjarige verbintenis worden verkocht, bijtekenen of verplicht op de bank terechtkomen. Veltman lijkt dus nu al voor die tweede optie te kiezen, waardoor de trainer – ook als Veltman geen transfer maakt – gebruik van Veltman kan blijven maken.” Ook Kenny Tete heeft overigens aangegeven dat hij openstaat voor een contractverlenging in de Amsterdam ArenA. Ajax schijnt echter nog altijd geen contact te hebben opgenomen met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.