Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Kasper Dolberg moet het gezicht worden van deze Italiaanse grootmacht’

AS Roma heeft haar pijlen gericht op Kasper Dolberg. Hij moet de nieuwe aanvalsleider worden van de Romeinen. Dit weet het medium Corriere dello Sport te melden.

Edin Dzeko heeft dit seizoen behoorlijk wat doelpuntjes gemaakt, 34 maar liefst, maar in de Italiaanse hoofdstad zijn ze van mening dat de goalgetter uit Bosnië het allemaal niet in zijn eentje kan. Daarom zou Dolberg dus aangekocht moeten worden … naar verluidt zal het openingsbod van Roma vijftien miljoen euro bedragen, maar is er wel ruimte voor onderhandeling. Directeur spelerszaken Marc Overmars liet eerder al weten dat er wel héél veel interesse is in het Deense talent.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.