Voetbal4u.com

Europa League VIDEO: Samenvatting Ajax – Schalke (2-0)


All Goals & highlights – Ajax 2-0 Schalke – 13… door goalsarena2017

Ajax heeft zich gisteren van haar beste kant laten zien in het duel tegen SChalke 04. Tegen de Duitsers wonnen de Amsterdammers de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Europa League met 2-0.

Het verschil in klasse was groot. In de eerste helft kwam Ajax op voorsprong via een penalty die mooi werd binnengeschoten door uitblinker Davy Klaassen. In de tweede helft was het opnieuw Klaassen die op aangeven van Justin Kluivert voor de 2-0 zorgde.

Ajax speelde furieus en had zelfs recht op de 3, 4 of 5-0. Volgende week staat de return in Gelsenkirchen op het programma. De Duitsers zullen dan uit een ander vaatje moeten tappen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.