Voetbal4u.com

Eredivisie FAN van MAX VERSTAPPEN? Maak dan nu kans op één van deze BEANIES!

Ben jij een fan van Max Verstappen? En wil jij kans maken op één van deze drie mutsjes? Volg dan al zijn verrichtingen via instagram: MaxVerstappen33F1!. Aan het eind van deze week verloten ze namelijk drie van deze beanies onder de volgers! Wat moet je doen? Volg de pagina, LIKE de post en TAG een mattie! Aan het eind van de week maken ze dan de drie winnaars bekend! Klik nu hier om ze te volgen en wellicht ga jij aan de haal met één van deze mutsjes!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook