Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Natuurlijk gaat Nicolai Jörgensen komende zomer weg bij Feyenoord’

Nicolai Jörgensen kent een topjaar bij Feyenoord. De Deen kwam voor een bescheiden bedrag over van Kopenhagen en heeft nu al 21 goals achter zijn naam staan voor de Rotterdammers en 13 assists. Het is dus de vraag of hij te behouden is.

“Die jongen past helemaal bij Feyenoord”, looft René van der Gijp in het praatprogramma Voetbal Inside. “Hij werkt zich de pleuris, zet zich volledig in en past daardoor perfect bij Feyenoord. Ik zie hem veel liever dan Luis Suárez bij FC Barcelona.”

Jörgensen is goed voor 21 doelpunten en dertien assists. Zelf beloofde hij de koploper trouw te blijven, maar stelt de analist: “Natuurlijk gaat Jörgensen komende zomer weg. Hij verdient nu vier ton netto. Als je ergens anders vier miljoen euro netto kan verdienen, gaat hij weg. Je zou gek zijn als je dat niet doet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.