Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax oefent in voorbereiding tegen Werder Bremen

Ajax zal in de voorbereiding op het niewue seizoen een oefenwedstrijd spelen tegen het Duitse Werder Bremen. Dat bevestigt de technisch directeur van de Duitse club tegenover het regionale Weser Kurier. Het duel staat voor zaterdag 8 juli op het programma tijdens het trainingskamp van Ajax in Oostenrijk.

‘Ajax behoort tot de topteams in Europa, sportief gezien is deze wedstrijd zeer aantrekkelijk,’ aldus technisch directeur Frank Baumann. ‘Het is voor de spelers prettiger tegen een aansprekende naam te spelen waar ze sowieso optimaal gemotiveerd voor zijn om zich te bewijzen.’ Ook voor de fans is het duel volgens Baumann een hoogtepunt.
Ajax NetwerkLaat een reactie achter

Your email address will not be published.