Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Duitsers zien het Ajax van vroeger terug’

Amin Younes heeft met Ajax indruk gemaakt in zijn thuisland Duitsland. De Amsterdammers wonnen in de kwartfinale op een fraaie manier van Schalke 04. De vleugelflitser krijgt vanuit eigen land steeds meer waardering voor zijn prestaties.

“Ik trof afgelopen weekeinde veel mensen in Duitsland die zeiden: ‘we zagen weer het Ajax van vroeger: met snelheid, dribbels en aanvalsspel.’. Iedereen kent Ajax”, aldus de aanvaller tegenover De Volkskrant. Toch beleeft Younes momenteel niet zijn beste jaar als je kijkt naar zijn statistieken. Hij scoorde in alle competities bij elkaar pas zes keer. “Ik heb ook wat pech gehad dit seizoen, met schoten tegen paal en lat.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.