Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hirving Lozano staat open voor een transfer naar PSV’

PSV kan een grote slag slaan op de transfermarkt. De Mexicaan Hirving Lozano heeft namelijk aangegeven open te staan voor een transfer naar de Eindhovense club. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Lozano zou overtuigd zijn geraakt door de vele verhalen van zijn medespelers in het Mexicaanse nationale team Hectór Moreno en Andrés Guardado. Naar verluidt praat dit tweetal al een tijdje in op hun talentvolle teamgenoot en weet die laatste het nu zeker: hij wil naar PSV vertrekken. De overstap van Pachuca naar Eindhoven kent echter nog bijzonder veel haken en ogen.

De Mexicaanse club zou een transfersom van vijftien miljoen euro voor hem willen ontvangen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.