Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik verwacht dat Ajax helemaal leeggekocht wordt’

Het succes van Ajax in Europa zal haar weerslag hebben op de selectie van volgend seizoen. Dit weet BBC journalist Steve Crossman in een gesprek met de Volkskrant te melden.

Wordt Ajax helemaal leeggekocht in de zomer? “Treurig, maar ik denk het wel. Weet je wat ik er vooral zo erg aan vind: dat het ook effect heeft op het nationale elftal. Jullie Oranje lijkt het wel verleerd om de zogenoemde ‘Hollandse school’ te spelen.” Vervolgens vraagt de Nederlandse krant aan de journalist wie de grootste toekomst heeft, Peter Bosz of Davy Klaassen. Crossman gaat voor de coach. “Ik kan me voorstellen dat als ik een jonge voetballer zou zijn, dat ik goed naar hem zou luisteren. Dat hij je net dat duwtje kan geven om nog iets beter je best te doen. Dat zien buitenlandse clubs ook. Ja, die voorspel ik de grootste toekomst van de twee.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.