Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zaakwaarnemer Davinson Sanchez in gesprek met Ajax’

Davinson Sanchez heeft in zijn seizoensdebuut bij Ajax een grote indruk weten te maken. Diverse topclubs zitten achter hem aan en daarom wil zijn zaakwaarnemer een gesprek hebben met de directier van de Amsterdammers. Dit weet het medium Sport te melden.

De belangenbehartiger van de Colombiaan zou onlangs op Schiphol geland zijn en zal in de aankomende dagen een onderhoud hebben met directeur spelerszaken Marc Overmars. Naar verluidt wordt er bijzonder vaak geïnformeerd naar de contractstatus van Sánchez, die nog wel een tijdje vastligt in de Johan Cruijff ArenA. Onder meer FC Barcelona zou geïnteresseerd zijn en daarover gaat men nu dus praten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.