Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet deze spelers komend seizoen gaan verkopen’

Het kan een drukke transferzomer worden voor Ajax. Veel spelers hebben zich in de kijker gespeeld en een aantal heeft al te kennen gegevens open te staan voor een nieuwe uitdaging. Telegraaf-journalist Valentijn Driessen vindt ook dat de club moet doorselecteren.

In zijn column schrijft hij: “Een aantal spelers bij Ajax zit aan zijn plafond en gaat de club niet helpen op het hoogste niveau stappen te maken, onder wie Schöne, Younes en Sinkgraven. Anderen moeten een nieuwe uitdaging zoeken, ook voor zichzelf zoals Klaassen, Veltman, Tete en Riedewald. Bosz moet zichzelf net zo goed verder ontwikkelen. Belangrijk daarbij is dat hij zichzelf gaat verlossen van het imago geen prijzenpakker te zijn. Van verloren finales moeten spelers leren finales te winnen en datzelfde geldt voor een trainer.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.