Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-speler aangeboden bij FC Barcelona’

De zaakwaarnemer van Davinson Sanchez zou contact hebben opgenomen met het management van FC Barcelona.

Ongeveer een jaar geleden stond Sánchez al in de belangstelling van Barça, maar toen wilden de Catalanen hem enkel kopen voor het tweede team. Dat ging er niet in bij de stopper, die vervolgens naar Ajax vertrok. Nu acht het kamp van de international van Colombia de tijd klaarblijkelijk wel rijp voor een overstap richting het Camp Nou-stadion en de belangenbehartiger van Sánchez is dus actief op zoek naar een nieuwe club voor zijn cliënt.

De Amsterdammers verlangen een transfersom van rond de 25 miljoen euro voor hem. Daarnaast zouden ook clubs als Chelsea, Real Madrid en Bayern Munchen interesse in hem hebben.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.