Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet rekenen op vertrek van deze twee verdedigers’

Het ziet ernaar uit dat Jairo Riedewald en Kenny Tete hun laatste wedstrijd hebben gespeeld voor Ajax. Dit weet Voetbal International te melden.

Het blad meldt: “Bosz gaf de voorkeur aan Joël Veltman op de positie van rechtsback, waardoor Tete langdurig hele wedstrijden moest toekijken. Hij geniet het vertrouwen van de achterban, maar ziet weinig perspectief. Ondanks een doorlopend contract tot medio 2018, is de kans groot dat Tete deze zomer Ajax zal verlaten. Een vertrek van Riedewald is ook waarschijnlijk. Begin september noemde Bosz het talent nog de enige controlerende middenvelder in zijn selectie, maar hij had die woorden nog niet uitgesproken of Lasse Schöne manifesteerde zich op die plek. Sindsdien is Riedewald niet langer meer een basiskracht en wordt hij vooral als verdediger ingezet.”

Tete heeft in Amsterdam nog een contract voor een seizoen, Riedewald ligt nog tot 2020 vast.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.