Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Bosz geeft Dortmund opdracht deze opvallende speler van Ajax te kopen’

Peter Bosz zou Borussia Dortmund opdracht hebben gegeven om zich te gaan versterken met Joel Veltman. Dit weet de website TMW te melden. Bosz werkte het hele seizoen samen met de verdediger bij Ajax.

Bosz stelde de rechtsback dit seizoen bijna wekelijks op als rechtsback in plaats van Kenny Tete. De 25-jarige verdediger mag nu dus zelfs hopen op een imposante transfer, al is het vooralsnog niet meer dan een gerucht.

In Amsterdam heeft Veltman nog een verbintenis tot 2018.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!