Voetbal4u.com

Eredivisie Edwin van der Sar: ‘Wilde Bosz niet aan contract houden’

Edwin van der Sar zegt gemengde gevoelens te hebben over het vertrek van Peter Bosz naar Borussia Dortmund. De oefenmeester was welgeteld maar één seizoen trainer van de Amsterdammers. De algemeen directeur van Ajax wilde hem in deze situatie niet aan zijn contract houden.

In de Nederlandse media wordt er gesuggereerd dat er interne struggelingen zouden zijn geweest tussen enerzijds Bosz en assistent-trainer Hendrie Krüzen en anderzijds het technisch hart, bestaand uit onder meer Dennis Bergkamp en Hennie Spijkerman.

Van der Sar gaat daar niet op in, maar laat op de clubsite van Ajax weten dat een vertrek van Bosz na één seizoen niet in het scenario lag. “Ik heb gemengde gevoelens bij deze overgang. Toen we Peter vorige zomer naar Ajax haalden was het niet de bedoeling dat na één jaar alweer een einde zou komen aan de samenwerking. We hebben, met name in de Europa League, een geweldig seizoen neergezet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!