Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dennis Bergkamp reageert op alle ophef rondom zijn persoon’

Dennis Bergkamp is de gebeten hond bij Ajax. De assistent-trainer van de Amsterdammers wordt er verantwoordelijk voor gehouden dat Peter Bosz weg is. Hij zette zijn krabbel gisteren onder een contract bij Borussia Dortmund. Bergkamp zegt nu in een interview met ‘De Volkskrant’ dat er geen knallende ruzie onderling was.

“Ik kan me absoluut niet vinden in die verhalen over een ruzieachtige sfeer. Ja, er waren wel eens tegengestelde meningen, maar dat lijkt me gezond. De ene keer viel een beslissing uit zoals ik het voor me zag, de andere keer hoe Peter of Hennie het zag. Ik heb absoluut niet aangestuurd op zijn vertrek”, vertelde Bergkamp.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.