Voetbal4u.com

Eredivisie Zes clubs melden zich voor Bertrand Traoré: “Zeventien miljoen euro geboden”

Bertrand Traoré heeft dit seizoen indruk weten te maken bij Ajax. De vleugelflitser is nu weer teruggekeerd bij zijn werkgever Chelsea en mag zich daar in de belangstelling heugen van maar liefst zes clubs. Het zou gaan om Everton, West Ham, Borussia Mönchengladbach, Lille, Olympique Lyon en Schalke 04.

Traoré werd afgelopen seizoen door Chelsea verhuurd aan Ajax. Hij maakte dertien treffers in 39 officiële duels. Hoewel het contract van de Afrikaanse linkspoot doorloopt tot medio 2019, zijn The Blues bereid om Traoré nu te verkopen.

“Eén van de geïnteresseerd clubs heeft zeventien miljoen euro geboden. Chelsea wil Bertrand natuurlijk voor een zo hoog mogelijk bedrag slijten. Voor minder dan twintig miljoen vertrekt hij waarschijnlijk niet”, aldus de bron.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.