Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Borussia Dortmund heeft zeventig miljoen over voor vleugelflitser van Ajax’

Peter Bosz wil Justin Kluivert naar zijn nieuwe club Borussia Dotmund halen. Dit weet Eurosport te melden. Gisteren werd de voormalig oefenmeester van Ajax aangesteld als nieuwe trainer van de ‘Blauw-Gelen’.

Volgens hen was Mino Raiola er niet alleen voor een transfer van Mario Balotelli of AZ-talent Manuel Pherai, maar vooral vanwege Kluivert. Eerder sijpelden de berichten al door dat Die Borussen zeventig miljoen (!) euro over hebben voor de zoon van Patrick. Borussia staat bekend om het aantrekken en laten doorbreken van grote talenten, zoals Ousmane Dembélé dit seizoen.

Naar verluidt gaat Bosz, die Kluivert natuurlijk goed kent, zich hard maken voor de komst van de buitenspeler. Als het inderdaad tot een overgang komt voor de bedragen zoals die genoemd worden, dan pakt Kluivert een record: dan is hij de duurste Ajax-speler ooit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.