Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax haalt geen vervanger voor Davy Klaassen’

Het ziet ernaar uit dat Davy Klaassen op korte termijn voor een miljoenenbedrag naar Everton vertrekt. Naar verluidt zijn de Amsterdammers niet van plan om een vervanger voor hem te gaan halen. Donny van de Beek moet namelijk deze vacature gaan invullen. Dit weet de Telegraaf vandaag te melden.

De krant gaat verder: “Frenkie de Jong, Abdelhak Nouri en Carel Eiting drukken hun neus al aan het raam en zorgen ervoor dat Ajax ruim in de middenvelders zit. Het geld zal door directeur spelersbeleid Marc Overmars eerder worden aangewend om Ajax op andere posities te versterken. De komst van een tweede keeper, een linksback en een of meerdere buitenspelers heeft nu prioriteit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.