Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord wil aanvaller (23) van Galatasaray als vervanger van Elia’

Feyenoord ziet in Sinan Gumus (23) de opvolger van Eljero Elia. Dit weet ElF Voetbal te melden. Hij staat onder contract bij Galatasaray en is daar de laatste tijd in een bloedvorm met vijf goals en twee assists in zijn laatste vier wedstrijden.

Naast de Rotterdammers zijn ook SSC Napoli, SC Freiburg en Hamburger SV voor hem in de race. Het is derhalve nog de vraag of Gumus, die in 2014 overkwam van VfB Stuttgart naar Gala, wel heil ziet in de Eredivisie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook