Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Dirk Kuyt keert terug bij Quick Boys

Dirk Kuyt keert terug bij zijn amateurclub Quick Boys. Niet om te gaan voetballen maar om stage te lopen bij het eerste voor zijn trainersdiploma. Ook gaat hij meetrainen om af te bouwen.

Op de site van voetbalindebollenstreek.nl bevestigt technisch manager Gert Aandewiel het gerucht dat Kuyt overgeschreven is als spelend lid van de club. “Maar niet om bij ons in het eerste elftal te spelen, zoals werd gesuggereerd.”

Volgens de oud-trainer van Sparta wil Kuyt gaan voor zijn UEFA A-licentie, het niveau waarop de club nu speelt. De oud-aanvaller gaat in Katwijk de cursus doorlopen, aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden en zijn lessen volgen bij de KNVB. Kuyt viert op dit moment een wel verdiende vakantie. “Als hij terug is, zullen we rustig alles gaan bespreken hoe we het gaan doen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.