Voetbal4u.com

Eredivisie Thulani Serero transfervrij naar Vitesse

Ajax heeft middenvelder Thulani Serero (28) van de hand gedaan. Hij tekent een contract voor drie seizoenen bij Vitesse. Die club hoeft geen transfersom voor hem over te maken aan Ajax. Hij speelde zes jaar lang voor de Amsterdammers maar moest het de laatste 1,5 jaar met een reserverol doen.

Serero heeft zin om te gaan spelen voor zijn nieuwe werkgever: “Na een goede periode bij Ajax waarin ik veel heb gespeeld, volgde een teleurstellende tijd waar ik niet de speler was die wekelijks in de basis te vinden was. Nu mijn contract in Amsterdam eindigt, is het tijd voor een nieuwe club. Vitesse ken ik als een goed voetballende ploeg en afgelopen jaar heb ik ze de beker zien winnen. Ik heb het idee dat mijn kwaliteiten prima passen bij de speelwijze van Vitesse. En spelen in de Europa League is ook voor mij een mooie uitdaging”, aldus Serero.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.