Voetbal4u.com

Eredivisie MEGASTUNT: ‘ Ajax gaat voor Argentijnse spelmaker (24)’

Ajax is geinteresseerd in de Argentijnse spelmaker Emiliano Rigoni (24). Dit weet het medium Proyecto Fútbol te melden. De tecnhnicus is momenteel één van de bepalende spelers van het Argentijnse Independiente. Ook het Italiaanse Atalanta Bergamo is in hem geinteresseerd.

Rigoni (24) debuteerde in 2016 voor de hoofdmacht van Independiente, dat hem weg had gekaapt uit de geprezen jeugdopleiding van Belgrano. In Zuid-Amerika staat hij bekend als een enorm talent, dat het in de toekomst erg ver kan gaan schoppen. Hij staat bekend om zijn fluwelen balbehandeling en goede passing. Zijn sterke been is op papier links, maar met rechts kan hij vrijwel even goed overweg.

Naar verluidt moet hij negen miljoen euro kosten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.