Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Hans van Breukelen weg bij de KNVB

Hans van Breukelen legt zijn functie bij de KNVB per 1 augustus neer. Dit heeft de voetbalbond zojuist bekendgemaakt. Van Breuekelen was sinds een jaar actief voor de KNVB en kreeg veel kritiek te verwerken.

“Ik vertrek met een goed gevoel, omdat ik weet dat ik er alles aan gedaan heb om onze doelstellingen te realiseren”, zegt Van Breukelen in een persverklaring van de KNVB. “Maar ik blijf zelfkritisch. Het is mij onvoldoende gelukt om mijn – en onze – ambities waar te maken.”

“Daaruit trek ik mijn conclusies. Ik wens de KNVB verder alle goeds en blijf hopen op een Nederlands elftal op het aankomende WK in Rusland en een succesvol EK voor vrouwen voor de vrouwen. Ik geloof in de kracht van ons voetbal en dat blijft zo.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.