Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zaakwaarnemer wil speler van Juventus onderbrengen bij Ajax’

Zaakwaarnemer Mino Raiola wil zijn client Moise Kean komend seizoen onderbrengen bij Ajax. De jongeling heeft bij JUventus onlangs een nieuw contract getekend en wil nu aan spelen toekomen. De beide partijen zouden afgesproken hebben dat het talent in het seizoen 2017-2018 uitgeleend zal worden. En naar verluidt heeft Ajax de beste papieren om wat dit betreft aan het langste eind te trekken.

Bij de krant Corriere dello Sport weet dat Raiola de jonge Italiaan per se onder wil brengen in de Johan Cruijff ArenA. Ook is er echter interesse van ploegen als Chievo Verona. Kean is pas zeventien jaar oud, maar misschien kan hij toch al wat betekenen voor Ajax. Zeker als directeur spelerszaken Marc Overmars ervoor kiest om een speler als Amin Younes te verkopen. Kean kan immers uitstekend uit de voeten als linksvoor.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.