Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Supertalent van Ajax vertrekt naar Chelsea’

Ajax verliest een groot talent uit haar opleiding aan Chelsea. Het gaat om de spits Daishawn Redan. Eerder werd al bekend dat hij weg zou gaan bij de Amsterdammers maar nu is dus bekend waarheen. Naast Chelsea waren ook Manchester United, RB Leipzig en Manchester City in hem geinteresseerd.

Hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali liet eerder over het naderende vertrek van Redan weten: “Wij hebben een traject voor hem uitgestippeld en er is uitvoerig gesproken met hemzelf en zijn management. Dat er dan op het allerlaatste moment niet thuis wordt gegeven is bijzonder spijtig, kennelijk hebben zij hun zinnen ergens anders op gezet. We hebben er alles aan gedaan om een groot talent als Daishawn voor de club te behouden maar op een gegeven moment houdt het op. Wij wensen hem het allerbeste met het vervolg van zijn carrière.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.