Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Nigel de Jong bereikt akkoord over terugkeer in de Eredivisie’

Opvallend nieuws vandaag. Nigel de Jong zou namelijk een akkoord hebben bereikt over een terugkeer in de Eredivisie. Dit weet het Turkse medium Webaslan te melden. De Jong zou met Marc Overmars van Ajax hebben gesproken en dit zou tot een akkoord hebben geleid.

De bovengenoemde bron stelt dat er een principeakkoord op tafel ligt tussen Ajax en het management van de Oranje-kandidaat, die een prominente rol vervulde op het wereldkampioenschap van 2010 in Zuid-Afrika. De Turken berichten dat De Jong een formeel verzoek tot contractontbinding heeft ingediend bij zijn werkgever Galatasaray. Hij wil kosteloos de overstap maken richting de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.