Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV zet vraagprijs vast voor Jetro Willems’

PSV heeft een vraagprijs vastgesteld van acht miljoen euro voor vleugelback Jetro Willems. Eerder werd bekend dat het Turkse Galatasaray in hem interesse heeft.

De 22-voudig international beslist echter pas na zijn vakantie over zijn toekomst. Hoewel PSV een prijskaartje van acht miljoen euro op zijn hoofd heeft geplakt, zal de Eindhovense club daar niet halsstarrig aan vasthouden. Een iets lager bod lijkt ook te volstaan om Willems los te weken, aangezien hij nog maar een eenjarig contract heeft.

Ondertussen kijkt zijn oude club Sparta belangstellend mee. De Rotterdammers hebben recht op 7,5 procent van de transfersom. Willems doorliep de jeugdopleiding van Sparta en brak er door in het eerste elftal, voordat hij in 2011 naar PSV vertrok. Daar won hij de afgelopen jaren onder meer twee landstitels en de KNVB Beker.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.