Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Robin van Persie wil vertrek naar Feyenoord forceren’

Robin van Persie staat open voor een vertrek naar Feyenoord. Hij heeft nog een contract voor een seizoen bij Fenerbahce en de club wil een transfersom voor hem beuren. De Rotterdammers zijn dit niet van plan om op tafel te leggen. De Turkse grootmacht is ‘not amused’.

De leiding van Fenerbahçe weet dat Van Persie zelf informatie heeft gelekt naar de Nederlandse pers. Deze berichten worden vervolgens weer overgenomen door de Turkse media, waardoor er bij Fenerbahçe een heuse rel is ontstaan. De beleidsbepalers hebben Van Persie hier nog op aangesproken, maar die zou zich hier niets van aan hebben getrokken: ”Willen jullie dat deze crisis voorbij is? Prima, laat me naar Feyenoord gaan”, zou hij hebben gezegd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.