Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax raakt deze verdediger binnen enkele dagen kwijt’

Ajax raakt binnen enkele dagen verlost van verdediger Heiko Westermann. Hij staat op het punt om een contract te ondertekenen bij het Oostenrijkse Austia Wien. Dit weet Voetbal International te melden.

Het medium schrijft er het volgende over: “Ajax start komende donderdag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar de kans is klein dat Heiko Westermann dan nog in Amsterdam het veld opstapt. De 33-jarige verdediger is dicht bij een akkoord met Austria Wien. Westermann werd vorig jaar door Ajax voor twee seizoenen vastgelegd. De 27-voudig Duits international kon echter geen overtuigende indruk maken en kwam afgelopen seizoen tot slechts vier competitieduels. De clubleiding van de Amsterdam gaf Westermann al in vroeg stadium aan dat hij deze zomer uit mocht kijken naar een nieuwe club.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.